GLAMOX TPVD 10 ET 1000W fürdőszobai fűtőpanel

61 000 Ft (Bruttó)

GLAMOX TPVD 10 ET 1000W elektromos norvég fűtőpanel fürdőszobába

Teljesítmény:  1000W

Áramigény: 4,4 Amper

Méret: 97,5 cm (szélesség) x 35 cm (magasság) x 8,5 cm (mély)

Ajánlott fürdő méret: 7-9 m2


Fürdőszobai fűtőtest, tokozott ET termosztáttal szerelve!

Fűtés módja: konvekciós

Kettős szigetelés, védettség: IP24C (földelt dugalj nem szükséges)

Konzollal és dugvillával szerelve, rendelkezik a fix bekötéshez szükséges dobozzal is!

Javasolt elhelyezési magasság: 15 cm a padlótól, csak vízszintesen!!

Garancia: 5 év

Összehasonlítom!
Adax gyár

Leírás

GLAMOX TPVD 10 ET 1000W fürdőszobai fűtőpanel

Méretezés röviden:
Normál hőszigetelésű házba, lakásba használja az átlagos: 45W/légm3 hőigényt a fürdőszobai  paneloknál!
A számolás után bátran válassza a nagyobb panelt, csak pár %-al kerül többe, de kevesebbet fog fogyasztani, mint a határra vagy alul méretezett esetben!

A Glamox TPVD 08 ET 800W fürdőszobai fűtőpanel termosztátja elektronikus, a termosztát azonban nagyon érzékeny, kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. A működést egy zöld LED jelzi. A termosztát manuálisan állítható a kívánt hőfokra (tekerő tárcsás).


Fürdőszobai fűtésekről:  Fürdőszobai fűtések fajtái


A fűtés mechanizmusa: a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében az alumínium ötvözet lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe.

A panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott, a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!
Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz, egyszerűen, gravitációsan működik.

A termosztát folyamatosan méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie, csak akkor közöl hőt a környezetével, amikor az feltétlenül szükséges.


Norvég ADAX ÉS GLAMOX fűtőpanelekről saját honlapunk: ADAXFUTES.HU


Nem vesz fel folyamatosan áramot, kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.
Ha a fűtendő helyiség eléri a kívánt hőmérsékletet, a készülék kikapcsol és rövid intervallumokban kezd működni. Helyes méretezés esetén, 22 fokos belső hőmérsékletnél 24 órából az összesített üzemidő általában nem több, mint 8 óra. (Azaz a használat ideje alatt harmad intervallumban fogyaszt áramot.

A GLAMOX TPVD ET 1000w legnagyobb előnye az, hogy a nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni a hátoldalon lévő konzol segítségével, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész.

További információk

Tömeg4.5 kg
Méretek97.5 × 35 × 10 cm
Gyártó cég

Érintésvédelem

Szállítási határidő

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

glamox tpvd norvég fürdőszobai fűtőpanel manuális termosztát
GLAMOX TPVD 10 ET 1000W fürdőszobai fűtőpanel
61 000 Ft (Bruttó)