LÉGFÜGGÖNY – 2000/4000W- NOIROT Rideaux

104 000 Ft (Bruttó)

Noirot RIDEAUX 2000/4000W elektromos légfüggöny

Légszállítás: 240/300 m3/óra

Feszültség: 230V (1 fázis)

Vezérlés : beépített termosztát

Érintésvédelem: CLASS I. (földelés szükséges)

Garancia: 2 év

Összehasonlítom!
noirot logo

Leírás

Noirot RIDEAUX 2000/4000W elektromos légfüggöny

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésére kifejlesztett egyfázisú, 200/4000W teljesítményű, RIDEAUXlégfüggöny jelentősen növelheti a komfortérzetet, és csökkentheti fűtési költségeit.

Mennyezeten vagy falon elhelyezve, megdöntve maximalizálva a légsugár optimális szögét, elszigetelve a helyiséget a hideg időjárási körülményektől és kellemes légkört érhet el.

A könnyű szabályozásuknak köszönhetően, ideális megoldást nyújtanak az üzlethelyiségekben, raktárakban, közösségi helységekben a gyakori ajtónyitások kompenzálására, akár télen-nyáron. A megfelelő teljesítmény beállítás és a légsebesség optimalizálása, valamint a koncentrált légáram biztosítják a gazdaságos és komfortos klimatizálást. A kisméretű légfüggönyök a különféle szerelési és beállítási lehetőségeikkel, előnyös gyakorlati  megoldást kínálnak az üzletek, éttermek klimatizálása terén.

Beépített vezérlő a 4/2 kW-os Noirot  hőlégfüggönyben
A berendezésbe integrált vezérlőegység képes az adott zónában lévő levegő hőmérsékletének szabályozását, és a ventilátor kezelését.

Állítható teljesítmény
Fűtési teljesítmény az évszaknak megfelelően. Bármikor megválaszthatjuk a fűtés erősségét, a teljes teljesítményt a leghidegebb napokon, a részteljesítményt a köztes időszakok alatt, nyáron szellőztetéssel.

Szabályozza a légáramot
A ventilátor sebességét, teljes fordulatszámát vagy fél sebességét bármikor kiválaszthatja a berendezés megfelelő kezelésével. Változtassa a levegő hőmérsékletét és a ventiláció sebességét a nyári igényekhez.

Állítható mennyezeti kialakítás
A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a mennyezetre történő felszerelést. Állítsa be a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

Rögzítés oldalfalon
A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a falra, oszlopra vagy válaszfalra történő felszerelést. Szintén döntse meg a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

További információk

Tömeg8 kg
Méretek69 × 20.5 × 15 cm
noirot rideaux légfüggöny
LÉGFÜGGÖNY – 2000/4000W- NOIROT Rideaux
104 000 Ft (Bruttó)