EVP fűtőkábelek

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegek és EVP ADPSV fűtőkábelek

EVP logoAz EVP elektromos fűtőkábeles rendszerek, fűtőszőnyegek, beltéri fűtőkábelek, kültéri fűtőkábelek, önszabályzó fűtőkábel forgalmazását 2020 nyarában kezdtük. A kiváló minőség mellett különlegességük, hogy ebben az alacsony árkategóriában itthon az EVP fűtőkábeleken kívül csak távol keleti versenyzőket találunk, pedig az EVP  LDTS fűtőszőnyeg és fűtőkábel európai gyártású termék! Így CE minősítéssel rendelkezik!

A közkedvelt, vékonyrétegű padlófűtéshez használható fűtőszőnyeg a már megszokott 50 cm széles üvegszálas térhálón van rögzítve. Kétféle teljesítményben rendelhető. A 100W/m2 és 160W/m2 teljesítményben.

Az EVP ADPSV fűtőkábelek 3 teljesítményben érhetőek el: 10W/fm, 20 W/fm és 30W/fm. Az utóbbi külső térben akár rámpafűtésre, járdafűtésre is használható. Az EVP-30-ADPSV fűtőkábel 400V (3 fázis) kivitelben is elérhető, hiszen itt viszonylag nagy teljesítmények használatosak.

IP67 érintésvédelem!

10 év garancia!

Az EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegeket védő fonattal ellátott kábellel készítik. A kábel védő fonata biztosítja a fémrács vagy fémhüvely szabványainak követelményeit, és
fokozott védelmet nyújt azokon a területeken, ahol erre szükség van, pl. fürdőszobák, vizes helyiségek. A védőfonat a PE vezetékhez vagy a
védőföldhöz van csatlakoztatva, így az elektroszmog is gyakorlatilag nulla.

A fűtőszőnyeg kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a padlón, ezért is fontos fektetésnél a pormentes, lehetőleg műgyanta bázisú alapozóval lekent felület. A végleges rögzítéshez le kell húzni a védőpapírt az alsó ragasztószalagról!

Méretezésben, tervezésben itt segítünk: ajanlat(kukac)futesprofi.hu

A használati útmutatót az adott termékeknél megtalálja letölthetően is!


Item added to cart.
0 items - Ft