Elektromos fűtés ELŐNYEI RÖVIDEN

Elektromos fűtés előnyei

Elektromos fűtés előnyei címszóval Mi most nem a már talán unalmas mondatokat fogjuk felsorolni, hanem más oldalról közelítjük a témát.

Kinek érdemes a honlapunkon információkat szerezni?

– aki haladni akar a korral, nyitott az újdonságok, a megújuló energiák felé, gondol a jövőre

elektromos fűtés előnyei, adax neo panelek színei– aki elégedetlen a gázszolgáltatással, a gáz fűtőértékével

– akinek nincs pénze bonyolult fűtésrendszert kiépíteni

– aki egészségre teljesen veszélytelen fűtésrendszert szeretne

– aki valamilyen asztmatikus, allergiás betegségben szenved

– aki nem akar foglalkozni fűtésrendszere karbantartásával

– aki szerint a kazánháza fölöslegesen foglalja el a helyet más hasznos funkciótól

– aki utólag szeretne padlófűtést kialakítani minimális költséggel

– akinek van vagy lesz napelem-rendszere

-akinek viszonylag kicsi a lakása és megijedt egy komplett gázfűtés rendszer kialakításának árától

– aki szerint a villanyfűtés háromszor annyiba kerül, mint a gáz (ami természetesen nem igaz:))


Előnyök gyorsan

Az építőipar fejlődési irányából már látszik, hogy az energiatakarékos új házak fűtésigénye olyan kicsi, hogy a „divatos” hőszivattyús vagy geotermikus fűtések és a „csöves-szivattyús” fűtésrendszerek alkalmazása inkább drága és bonyolult hobbivá válik, mert a korszerű elektromos fűtések beruházási költsége töredéke ezeknek, használatuk, karbantartásuk pedig lényegesen egyszerűbb.

Jövőbeli perspektívát is az elektromos fűtésrendszerek jelentenek, hiszen a későbbiekben – de akár egyszerre is – tovább fejleszthetők napelemes energia ellátással.

Az új generációs, intelligens vezérlésű elektromos fűtések alkalmazásával a fogyasztás akár felére csökkenthető a hagyományos villanyfűtésekhez hasonlítva. Emellett működésük tiszta, zajtalan és elektroszmog mentes, telepítésük egyszerű, fenntartási költségük gyakorlatilag nincs és nem kell tartani még a szénmonoxid mérgezéstől sem.

Megtámogatva mindezt kis beruházásigényükkel, helyiségenkénti vezérelhetőségükkel, komoly alternatívát jelentenek a gázfűtésekkel, különösen a gázkonvektoros fűtésekkel szemben a pillanatnyi rezsiköltségek területén is.

Az infrafűtés kedvező élettani és méregtelenítő hatásai az infraszaunáknak köszönhetően jól ismertek. Emellett a fűtési mechanizmusnak köszönhetően a legtisztább rendszer is, hiszen a port sem keveri a lakáson belül, így allergiás betegségek esetén kedvező körülményeket teremt. A falakon sem keletkezik páralecsapódás és penész a fűtési elvből kifolyóan, élettartamuk pedig gyakorlatilag korlátlan. Kisebb az energiaveszteség is, mert a kibocsátott sugarak egy része a hullámhosszuk miatt vissza is verődik az ablaküvegről. (Ezek röviden az elektromos fűtés előnyei)


Azok igényét is messzemenően ki tudjuk elégíteni, akik korszerűsítenék, egyszerűsítenék és karbantartási költségmentessé tennék már meglévő fűtési rendszerüket anélkül, hogy el kéne fogadniuk a szlogent: „az elektromos fűtés drága”. Azaz energia-hatékony, környezetbarát és közel 100% hatásfokú berendezéseket ajánlunk!

Mindenre van gazdaságos megoldásunk, legyen az egy lakás komplett fűtése, egy üzlethelyiség vagy műhely helyi( zónafűtése), egy nagy belmagasságú csarnok temperálása, egy külső rámpafűtés, csövek fagymentesítése, utólagos elektromos padlófűtés, stb., stb.


Mindezeket figyelembe véve nyitottuk meg először 2011-ben Egerben és Nyíregyházán, 2014-ben debreceni és 2015-ben budapesti bemutatótermünket is, ahol a ma Magyarországon forgalmazott legjobb ár-érték arányú termékeket válogattuk össze az elektromos fűtések minden területéről!

Item added to cart.
0 items - Ft