NOIROT fűtések

Noirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek
A Noirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek minden része európai fejlesztés és gyártás eredménye. A Noirot minden gyáregysége Franciaországban van!  70 éves tapasztalat segíti a gyárat termékeinek fejlesztésében.

A Noirot elektromos fűtőpanelek energiatakarékos készülékek. Alkalmasak lakóépületek, lakások és üzlethelyiségek fűtésére is! Jellemzőik: gyors és egyszerű  kialakítási lehetőség, karbantartásmentesség, a közel 100% hatásfok.

Noirot fűtőpanelekről bővebben

A NOIROT fűtőpanelek digitális termosztáttal vannak szerelve, a programozási funkciókkal segítségével pedig további megtakarítások érhetőek el.

A beállításban már az olcsóbb (SPOT-D) változatoknál is gyárilag beállított programok segítenek, így a munkanapokon és hétvégén is életritmusunkhoz állíthatjuk a csökkentett ECO módot.

A gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció.

A fűtési mechanizmus konvekciós fűtés, miközben a hőenergia egy kisebb része azonnali hőérzetet adó hősugárzás formájában lép ki a panelből.
5 év garancia!


Mindig figyelje kérem a kiírást az aktuális terméknél a készletről!

Pillanatnyilag a Noirot Spot-D 1500W és 2500W termékek országosan készlethiányosak. 20201 január közepén várhat a következő import.

Item added to cart.
0 items - Ft