ADAX NEO WIFI

Adax Neo WIFI norvég fűtőpanel

Az Adax Neo WIFI  norvég fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást. Az Adax Neo WIFI elektromos fűtőpanel egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo WIFI fűtőpanel az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja.

Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára.

Az IP24-es érintésvédelmi osztály (dupla szigetelés, kifröccsenő víz elleni védelem) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljen.

A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról.

Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk.

Az Adax Neo WIFI fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-osak.

Részletesebb termékinformációkat saját norvég fűtőpaneles honlapunkon talál itt:
ADAXNEO.HU

2020 júniustól már gránitszürke és gyöngyház fekete színben is rendelhető az eddigi fehér mellett!


FONTOS!

A színes ADAX WIFI fűtőtestek ellátása erősen akadozik az országos raktár hiánya miatt.

Már a soron következő kamionon (beszállítás) lévő anyagok egy része is előrendelésben elfogyott. Várható beérkezés november közepe-vége!


Kérjük vegye ezt a rendelésnél figyelembe, illetve ha szükséges, mindenképp adja le a rendelést az előfoglalás miatt!


 

Item added to cart.
0 items - Ft