INFRA sötétsugárzók

Infra sötétsugárzók. Az elektromos infra sötétsugárzó az egyik legkedveltebb elektromos fűtés fajta, ha műhelyfűtés, garázsfűtés, teraszfűtés, raktárfűtés vagy csarnokfűtés kerül szóba.

A JH infra sötétsugárzók kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmazhatóak (IP65).
A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. Mennyezeten és falon is elhelyezhetőek, figyelve az infrafűtés szempontjából optimális magasságra.
Az elektromos infrafűtő berendezések, sötétsugárzók működése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően rövid időn belül érezhető.

A PHF által főképpen forgalmazott JH HEATER  infrafűtések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
1000-1800-2400-3200-4000 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni. Esztétikusak, különleges a felületkezelésük, könnyen telepíthetőek és állíthatóak a megfelelő irányba!  Felületi hőmérsékletük kb. 250-380 C fok.

Gazdaságosan alkalmazhatóak, akár otthoni használatról, vendéglátásról, medence melletti tér fűtéséről, csarnokfűtésről van szó.  Fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, így különösen alkalmasak bármely olyan hely elektromos fűtésére, ahol nem szerencsés egy “plusz fényforrás” (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, stb).

A sötétsugárzó berendezéseket – mint általában az infrasugárzókat – kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemez.

A JH minden évben fejleszti termékeit, így a már megszokott távirányítós kivitelek mellett 2020-ban már termosztátos és wifis távoli eléréssel rendelkező sötétsugárzókat is találunk: JH 13W széria.

Ipari fűtésekről és méretezésről bővebben saját szakirányú honlapunkon itt:

INFRAFŰTÉS  MÉRETEZÉS

Item added to cart.
0 items - Ft