ADAX NEO NP FEHÉR

Adax Neo norvég fűtőpanel

Az Adax Neo norvég fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást. Az elegáns fehér Adax Neo formájában világszínvonalú remekmű született, így a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte. A fehér Adax Neo norvég fűtőpanel  egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo NP (normál magas) az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja.

Az Adax Neo norvég fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

A NEO NP gazdaságos működését az ablaknyitás érzékelő is segíti!

A konvekciós fűtésű norvég panel kizárólag függőleges falra szerelhető. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-osak.

Rendelhető és raktáron lévő teljesítmények: 400 – 600 – 800 – 1000 – 1200 – 1400 – 2000 Watt

Gazdaságos működés, fogyasztás

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerek üzemeltetési költségét közelíteni.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C°  szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Részletesebb termékinformációkat saját norvég fűtőpaneles honlapunkon talál itt: ADAX NEO FŰTŐPANEL


Item added to cart.
0 items - Ft