PADLÓFŰTÉS Hidegburkolat alá

Elektromos padlófűtés

A padlófűtés egy egészséges fűtési megoldás. Egyrészt a lehető legjobb rendszer az allergiától szenvedők számára, mert szinte egyáltalán nem okoz porképződést, másrészt a padlófűtési rendszerek sugárzó hője közvetlenül hat a testre, anélkül, hogy először a helyiség levegőjét kellene felmelegíteni.

Így ugyanazt a komfortérzetet érhetjük el, de 2 °C – kal alacsonyabb szobahőmérséklet mellett. Ez is kedvezően hat az egészségre, mert az emberi test pont ezt kívánja – meleget a lábnak és hideget a fejnek.

Felejtsük el már azt a 20 éves tévhitet is, hogy a padlófűtés lebegteti a port! Ez maximum régen is a rossz hőszigetelésű házakban volt igaz, ahol a megfelelő hőteljesítmény leadásához a vizes padlófűtésnek magas hőfokon kellett üzemelnie, így nagy volt a hőmérséklet-különbség a levegő és a padló között, így ott tényleg előfordulhatott a probléma. Korszerűen hőszigetelt házaknál csak 6-10 fokkal lépi túl a padló hőmérséklete a levegőét, így a fenti probléma nem létezik.

Ugyanezen ok miatt mondható el az is, hogy egy megfelelően kivitelezett elektromos padlófűtés nem vált ki egyéb egészségügyi problémát a magas felületi hőmérséklet miatt
Az innovatív elektromos padlófűtések bekerülési költsége jóval a hagyományos radiátoros fűtések és csöves padlófűtések alatt marad, üzemeltetési költségük a hagyományos fűtésekhez közelít, teljes mértékbenkarbantartás-mentesek és megújuló energiaforrásokkal akár most, akár a jövőben kombinálhatók.
Az elmúlt évek technológia fejlődése lehetővé tette, hogy a már megépült, fűtés-korszerűsítés előtt álló épületekben is kivitelezhető legyen padlófűtés, akár a meglévő burkolat és aljzat megbontása nélkül.
Ezen technológiák a fűtőszőnyeges vagy fűtőkábeles megoldások.
Extra vékony beépítési magassággal szerelhetőek önálló vagy komfortfűtésként is, bármely minőségileg megfelelő burkolat típushoz kiválóan alkalmazhatóak (laminált padló, járólap, gerendára rögzített fapadló stb…) és lehetséges akár egyetlen szobában is padlófűtést kialakítani legyen az fürdőszoba, gyerekszoba vagy nappali.
padlófűtés így napjaink egyik legjobban elterjedő fűtési formája. Célja, hogy a lakások, épületek helyiségeiben kialakuljon a megfelelő hő és komfortérzet.
Nem véletlen, hogy a manapság épülő új házakba szinte fel sem merül, hogy ne helyiségenként vezérelhető –  akár okostelefonos távoli eléréssel – fűtőszőnyeges elektromos padlófűtés kerüljön.
Ebben a kategóriában a DEVI, EVP, HEATCOM és BVF elektromos fűtőszőnyegeivel, fűtőkábeleivel ismerkedhetnek.

Item added to cart.
0 items - Ft