INFRAPANEL a legújabb technológiával

Infrapanel, karbontechnológiás hagyományos, üveg és tükör infrapanelek

BVF NG 400W infrapanelInfrapanel, infrafűtés, az infrapanelek új generációja – karbonszálas technológia

Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is. Az infrapanelek valós hatásfokát nem csak az energia hasznosítás, sokkal inkább a kialakított hőérzet határozza meg.

Még a BVF infrapanelek folyamatosan az optimális FIR (távoli infravörös) tartományban tartják a hőleadást addig a hagyományos kerámia panelek* változó hőmérséklete veszteséget okoz, felesleges konvekciós hatást kelt az infrapanel körül. Az új generációs infrapanelek így alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett magasabb hőérzet kialakítására képesek.


VÁSÁRLÁS –  WEBÁRUHÁZ ITT (vagy a képekre kattintva)


Infrapanel energiafelhasználása

A BVF infrapanel egy olyan modern fűtési megoldás, amellyel rövid távon is, akár 15-20%-al csökkentheti fűtési költségeit. Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben önállóan szabályozhatóak.

BVF NG alumínium keretNG széria –  Új generációs infrapanelek

Mi a különbség az NG series és a hagyományos infrapanelek között?

A BVF NG Series infrapanel családja nano-technológiás eljárással előállított karbonszálas fűtőelemének köszönhetően a korábban elterjedt hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon szinte 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást, még a hagyományos infrapanelek kőzetgyapot hőszigetelése ennek csupán egy részét.

 

EBVF NG rejtett tartószerkezetlektroszmog mentes termék!

A BVF infrapanelek rejtett tartószerkezettel szereltek, mely mind a falon, mind a mennyezeten történő esztétikus rögzítést lehetővé teszik!

Ötszörös elektronikus túlfűtés elleni védelem!

Esztétikus kivitel, meggyőző minőség már ránézésre is!

Egyedülállóan biztos csomagolás, felkészülve a csomagküldésre is!

A csomag a felszereléshez szükséges minden tartozékot tartalmaz! (sablon, csavarok, tiplik)


Konvekciós és infrafűtés összehasonlítása honlapunkon ide kattintva

ÁRLISTA

 

IP védelmüknek megfelelően fürdőszobában is használhatóak!

A 60×60 cm-es szabvány méretű infrapanelek kazettás (Armstrong) álmennyezetben rögzíthetők, így egyszerűen és gyorsan telepíthetők kereskedelmi és irodai terekbe is.

30×90, 60×60, 60×90, 60x120cm méretben és 300, 400, 500 ,600, 800 Watt teljesítményben kaphatóak kellemes áron!

A sima ezüst kolloidos felület egyszerű tisztíthatóságot tesz lehetővé, szemben a lassan  elavuló kerámiaszemcsés felületű gyártmányokkal.

A BVF NG infrapaneleket raktáron tartjuk, de nagyobb mennyiség esetén is pár napon belül ki tudjuk szolgálni kedves Vásárlóinkat!

 

FONTOS! Felrakás után bekapcsolás előtt feltétlen tisztítsa meg az elhelyezéskor esetleg rátapadt szennyeződéstől, hogy az a későbbiekben nehogy ráégjen!

Az infrapanel magas felületi hőmérséklete miatt nem tartalmaz beépített termosztátot, azaz az energiatakarékos használatához mindenképp szükséges valamilyen vezérlés, termosztát. Ez lehet egyszerűbb, pl. dugaljas rendszerű is (egy panelnél), de nagyobb szobák komplett fűtéséhez már 2-6 db mennyezeti lehelyezése esetén, azokat egy rendszerbe fogva vezéreljük valamilyen programtermosztáttal!


Infrapanelekkel foglalkozó honlapunk:

INFRAFUTESBOLT.HU


üveg infrapanelÜveg és tükör infrapanelek

A BVF PREMIUM Series üveg és tükör termékcsaládja is megkapta az standard új generációs infrapanelek forradalmian új Graphit-polyimid fűtőelemét mely a hagyományos “kristály”szemcsés paneleknél használt grafitmasszához képest jelentősen magasabb hatásfokkal üzemel.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

Már törölközőszárító kivitelben is elérhető. A törölköző tartó konzol akár a beépítéskor, akár később is utólag felrögzíthető.

Esztétikus

A BVF NG edzett üveg és tükör infrapanel családja nem csupán gazdaságos fűtési megoldás, sokkal inkább dísze otthonának vagy fürdőszobájának. Ideális választás exkluzív lakások, házak önálló és kiegészítő fűtéseként.

Forradalmi, letisztult, energiatakarékos. Ezen három alapelv mentén fejlesztettük ki legújabb infrafűtési megoldásunkat. A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infrapanelek, fűtéscélú felhasználásának csak a képzelet szab határokat. Legyen szó akár új építésről vagy felújításról, az infrapanel ideális választás a környezetére igényes otthonteremtőknek.

tükör prémium BVF infrapanelMinimalista design-ja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár tradicionális környezetben. Mennyezeti síkon szerelve (hőtechnikailag ajánlott) tökéletesen láthatatlan, nem befolyásolja a bútorozást.

Rendszerszintű (főfűtés) alkalmazás esetén inkább a BVF NG Series típusú standard kivitelű paneleinket ajánljuk, még kiegészítő fűtésekhez az üveg és tükör kivitelű PREMIUM Series termékcsaládunkat.

A PREMIUM tükör infrapanel különleges megoldás fürdőszobákban, exkluzív kivitelű helyiségekben vagy akár kereskedelmi terekben is. Keret nélküli kivitelének köszönhetően megfelel a legtöbb lakberendezési trendnek és minőségi elvárásnak.

Az NG új generációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek.

Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

Item added to cart.
0 items - Ft