Debrecen elektromos fűtés – PHF Atlantic raktárkészlet – NORDART PONT

  •  
  •  

Debrecen elektromos fűtés, NORDART Pont, PHF bemutatóterem

Debrecen elektromos fűtés, PHF bemutatóterem, Nordart pont, norvég fűtőpanelDebrecen elektromos fűtés, Nordart pont, PHF bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 53. (2.üzlet)     HAJDUVILL.HU

ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek raktárról, azonnali kiszolgálással!

Nyitva:    hétköznap: 10-16-ig

Nyár időszakban kérjük érdeklődjön az esetleges szabadságolások miatt!

telefon  vezető: 30/995-2238

mail:     kozpont(kukac)futesprofi.hu


PHF bemutatótermek egy oldalon: BEMUTATÓTERMEK


Debrecen elektromos fűtés bemutatótermünk 2014 őszén nyitott. Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Debrecen és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Debrecen környékén és Hajdu-Bihar megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Debrecen a webáruházas vásárlások átvételi helye is! Debrecen elektromos fűtés szaküzlete 2018-tól már kiemelt Nordart partnerként üzemel.

Mint Nordart Pont, az debreceni vásárlók ugyanazt a bemutatást és kedvezményt kapják, mintha elutaznának a Nordart központba!

Debrecen elektromos fűtés szaküzlete nagy raktárkészlettel rendelkezik, hiszen a webáruháza rendelések jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Debrecen és környéki vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

 


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 9-16-ig :  30/995-2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu

 Aki csak a gép előtt ülve böngészne és rendelne:

FUTESUZLET.HU