ATLANTIC panelek

Miért válassza az ATLANTIC francia elektromos fűtőtesteket?

atlantic fűtés, atlantic fűtőpanelekJól tudjuk: Franciaországban is a legelterjedtebb fűtési mód az elektromos fűtés, köszönve ezt az atomenergiával termelt elektromos energiának is! A villanyfűtések egyszerűségét és karbantartásigény-mentességét kihasználva tehát régóta ez a legkedveltebb fűtés, így természetesen az erre a célra gyártott készülékek fejlesztése is régóta folyik.

Szakértelem – Az Atlantic közel 40 éve fejleszti elektromos fűtőeszközeit és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon. A termékek tervezése és fejlesztése Franciaországban folyik, és talán az egyetlen olyan márka, amely minden fűtési megoldást kínál.

Minőség – Atlantic minősége elismert  a szakemberek között. A termékeket több, mint 20 európai gyáregységben készítik magas minőségi követelményeknek megfelelően, így az Atlantic – Thermor gyárcsoport ma Franciaország egyik vezető gyára.

5000 ember dolgozik azon, hogy az Ön számára a legjobb megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak minden egyes nap.

Item added to cart.
0 items - Ft