GLAMOX DT fűtőpanel

Glamox fűtőpanel DT termosztáttal – norvég fűtés zord körülmények között is

A Glamox GDT fűtőpanelek digitális termosztáttal rendelkeznek, mely heti/napi programozásra is képes. A termosztát nagyon érzékeny, kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. A működést egy zöld LED jelzi. Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van, ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. 

A nagy belmagasságú és nem túl jó hőszigetelésű lakások gazdaságos norvég fűtése!

A fűtés mechanizmusa: a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében az alumínium ötvözet lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz. A meleg és hideg levegő fajsúlykülönbségének elvén, gravitációsan működik, ezért a levegő keringetése finom, alig érezhető, de mégis hatékony! A norvég fűtőpanel nem vesz fel folyamatosan áramot, a termosztát segítségével kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.

A Glamox fűtőpanel panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott, a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!

A Glamox fűtőpanel DT termosztátjának megújult funkciói
 Ablaknyitás érzékelő: Bekapcsolása esetén a termosztát érzékeli a nyitott ablakot

– Adaptív indítás: Az előre beállított hőmérsékletet a termosztát a kívánt időre állítja be

– Állandó komfort és csökkentett hőmérséklet érték: ha a beállított heti programtól szeretne eltérni ezt könnyen megteheti ezzel a funkcióval

– 24 órás védelem áramkimaradás esetén (A beállított programot max 24 órás áramkimaradás esetén sem felejti el)

– A kijelző fényerejének automatikus csökkentése, hogy Önt éjszaka se zavarja a LED kijelző

Bővebben saját honlapunkon itt: GLAMOX FŰTŐPANEL


Item added to cart.
0 items - Ft