PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK 2011 ÓTA

Tájékoztató – COVID-19

Kedves Érdeklődőnk, leendő Vásárlónk!


A Pelle és Pelle Kft. kiemelten fontosnak tartja a koronavírus elleni védekezést! A cégvezetés óráról-órára figyeli mind a hazai, mind a nemzetközi közleményeket és saját működésünket, nyitvatartásunkat ezek alapján határozzuk meg.
A PHF Elektromos Fűtések számára kiemelten fontos a munkavállalók és az ügyfelek egészségének védelme, valamint az üzletmenet folyamatosságnak fenntartása és hogy az esetleges halaszthatatlan ügyekben ügyfeleink segítségére lehessünk.
A jelenlegi egészségügyi helyzet azonban mindannyiunktól fokozott óvatosságot
kíván, így kiemelt figyelmet fordítunk a higiénés szabályok betartására cégen belül is.


Az  átmeneti időszakban az emberi kapcsolatok minimalizálása érdekében egyrészt igyekszünk biztosítani az otthoni munkavégzés lehetőségét kollégáink számára. Másrészt ügyfélkapcsolat kezeléseink során a telefonos vagy egyéb digitális kapcsolatot részesítjük előnyben a személyes találkozóval szemben.


Ezúton szeretnénk felhívni kedves partnereink figyelmét arra, hogy rendeléseiket – amennyiben lehetséges – ne személyesen, hanem elsősorban a PHF webshopjain adják le

(futesuzlet.hu     futopanelbolt.hu    villanyfutesbolt.hu   futesprofi.hu)


vagy használják emailcímeinket  pl. kozpont (kukac) futesprofi.hu, vagy  telefonszámainkat!

 

WEBÁRUHÁZAINK MŰKÖDÉSE FOLYAMATOS, FENNAKADÁS NÉLKÜLI!


A WHO szerint a készpénz felületén akár több napig is életben maradhat a koronavírus. Javasoljuk ügyfeleinknek a bankjegyek és KP fizetés helyett az elektronikus fizetési megoldások használatát: elsősorban a díjbekérős utalással történő fizetést vagy a bankkártyás fizetést!

Kérjük, hogy csak valóban indokolt esetben keressék fel személyesen a nyitvatartó üzleteinket és ügyeljenek a vírussal kapcsolatos közösségi szabályokra! (megfelelő távolságtartás, fertőtlenítés, stb.)


Köszönjük megértésüket,

PHF Elektromos Fűtések  (Pelle és Pelle Kft)


NYITVATARTÁS VÁLTOZÁSOK SZAKÜZLETEINKBEN

03.15.   A PHF szaküzletek jelenleg még változatlan nyitva tartással és megfelelő árukészlettel várják vásárlóinkat. 

03.16. Az új rendelet alapján 03.17-től minden üzletünk nyitvatartása rövidül, 15 óráig tartunk csak nyitva délután.

03.17.  Budapesti boltunk kedden 10-15-ig nyitva, 03.18-tól folyamatosan zárva tartunk. Vásárlási lehetőség webáruházainkból!

03.17. Egri boltunkban előrehozzuk a nyári nyitvatartást 03.19-től, azaz utolsó nyitvatartási idő 03.18.  10-15 óráig

03.18. Debreceni és nyíregyházi boltunk még nyitva 10-15-ig,

DE

Nyomatékosan kérjük kedves érdeklődőinket, hogy már csak konkrét vásárlási céllal keressék fel még szaküzleteinket, telefonos egyeztetés után!

03.19. Minden szaküzletünk zárva a személyes kontaktus kizárása miatt!


 

Érdeklődéssel, ajánlatadással, tervezéssel kapcsolatosan NE SZEMÉLYESEN, hanem emailben vagy telefonon keressenek. (ajanlat(kukac)futesprofi.hu, stb.

03.19. Szaküzleteink  csütörtöktől részben HOME OFFICE” módban dolgoznak, azaz bolti átvételre és vásárlásra csak nagyon indokolt, konkrét és egyeztetett esetben  van lehetőség, és csak Nyíregyházán, de a csomagküldés működik majd.


 

A webáruházaink és csomagküldés zavartalanul működnek, javasolt a SIMPLE rendszer vagy előreutalás használata (kp forgalom kizárása) előzetes raktárkészlet egyeztetéssel.

(A raktárunkban esetleg nem lévő anyagok feladása is biztosított a főraktárakból, így tartani tudjuk a szokásos 2 nap szállítási időt a legtöbb esetben!)


Kiszállítással kapcsolatos közlemények

“Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.

Kérjük, hogy tájékoztassák a címzetteket, megrendelőket, hogy a futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek!

A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.

Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.

A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.”

FÁMA futárszolgálat

Item added to cart.
0 items - Ft