Tájékoztató – COVID-19

Kedves Érdeklődőnk, leendő Vásárlónk!


A Pelle és Pelle Kft. kiemelten fontosnak tartja a koronavírus elleni védekezést! A cégvezetés óráról-órára figyeli mind a hazai, mind a nemzetközi közleményeket és saját működésünket, nyitvatartásunkat ezek alapján határozzuk meg.
A PHF Elektromos Fűtések számára kiemelten fontos a munkavállalók és az ügyfelek egészségének védelme, valamint az üzletmenet folyamatosságnak fenntartása és hogy az esetleges halaszthatatlan ügyekben ügyfeleink segítségére lehessünk.
A jelenlegi egészségügyi helyzet azonban mindannyiunktól fokozott óvatosságot
kíván, így kiemelt figyelmet fordítunk a higiénés szabályok betartására cégen belül is.


Az  átmeneti időszakban az emberi kapcsolatok minimalizálása érdekében egyrészt igyekszünk biztosítani az otthoni munkavégzés lehetőségét kollégáink számára. Másrészt ügyfélkapcsolat kezeléseink során a telefonos vagy egyéb digitális kapcsolatot részesítjük előnyben a személyes találkozóval szemben.


Ezúton szeretnénk felhívni kedves partnereink figyelmét arra, hogy rendeléseiket – amennyiben lehetséges – ne személyesen, hanem elsősorban a PHF webshopjain adják le

(futesuzlet.hu     futopanelbolt.hu    villanyfutesbolt.hu   futesprofi.hu)


vagy használják emailcímeinket  pl. kozpont (kukac) futesprofi.hu, vagy  telefonszámainkat!

 

WEBÁRUHÁZAINK MŰKÖDÉSE FOLYAMATOS, FENNAKADÁS NÉLKÜLI!


A WHO szerint a készpénz felületén akár több napig is életben maradhat a koronavírus. Javasoljuk ügyfeleinknek a bankjegyek és KP fizetés helyett az elektronikus fizetési megoldások használatát: elsősorban a díjbekérős utalással történő fizetést vagy a bankkártyás fizetést!

Kérjük, hogy csak valóban indokolt esetben keressék fel személyesen a nyitvatartó üzleteinket és ügyeljenek a vírussal kapcsolatos közösségi szabályokra! (megfelelő távolságtartás, fertőtlenítés, stb.)


Köszönjük megértésüket,

PHF Elektromos Fűtések  (Pelle és Pelle Kft)


NYITVATARTÁS VÁLTOZÁSOK SZAKÜZLETEINKBEN


Kérjük nyitvatartó üzleteinkben a maszk viselését, ahogy eladóink is teszik!

(05.22.)

NYÍREGYHÁZA  hétfő, kedd, csütörtök 10-16-ig nyitva (szerda-péntek szünet: kapcsolat: 30/995-2237)

EGER bejelentkezésre általában szerda itt  ( 30/813-5407)

DEBRECEN hétfőn és csütörtökön 10-16-ig nyitva

Budapest zárva – nyitás 06.02. egyeztetés: 30/639 3986

 


 

A webáruházaink és csomagküldés zavartalanul működnek, javasolt a SIMPLE rendszer vagy előreutalás használata (kp forgalom kizárása) előzetes raktárkészlet egyeztetéssel.

(A raktárunkban esetleg nem lévő anyagok feladása is biztosított a főraktárakból, így tartani tudjuk a szokásos 2 nap szállítási időt a legtöbb esetben!)


 

Item added to cart.
0 items - Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató