Atlantic RSS 2012 500W TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ

60 900 Ft (Bruttó)

Teljesítmény:   500 W

Áramfelvétel:  2,2 Amper

Méret: 48 cm x 99 cm x 9 cm (széles x magas x mély)

Fűthető terület: 2-4 m2  ***

Fagyálló folyadékkal töltve, üzemkészen

Termosztát: elektronikus, manuális, BOOST

Tartozék: konzolok, 0,9 m kábel dugvilla nélkül,  jobb

Szín: fehér porszórt

Érintésvédelem: IP24II.osztály (fekete kábel bekötetlen!)

Garancia: 5 év (2 év gyártói + 3 év importőri)

atlantic gyár

Leírás

Atlantic RSS 2012  törölközőszárító radiátor termosztáttal – 500W

Atlantic RSS 2012  törölközőszárító radiátor 500w, fürdőszobai főfűtésre és törölközőszárításra is, elektromos megoldás, használatra készen.

Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől.

Jóval komolyabb teljesítményük és termosztátjuk lehetővé teszi, hogy helyesen méretezve ugyanaz a fűtőtest elégítse ki a főfűtésre és törölközőszárításra vonatkozó követelményeket is!

Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki. DE ezek a fűtőtestek általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül.

A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad.

Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Kompakt formája miatt az RSS2012 törölközőszárító azokban a fürdőkben is megoldást ad a fűtésre, ahol nincs hely egy elektromos fűtőpanel elhelyezésére.


ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTÉSEK SAJÁT HONLAPJA


Atlantic RSS 2012 törölközőszárító termosztátja részletesen

“2h Boost” funkció

Az Atlantic RSS 2012 törölközőszárító vezérlésének  “2h Boost” funkciója lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

“24h Auto” funkció

A “24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy az esti fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. (Természetesen a reggeli órákban indított program esetén, 24 óra elteltével ismét reggel fog felfűteni a “2h Boost” funkció.)

A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

“Gyerekzár” funkció

A véletlenszerű, vagy nem kívánt beállításokat előzi meg. Csak nyomja be az elektromos törölközőszárító beállító tárcsáját 3 másodpercig és a gyerekzár automatikusan aktivizálódik.

A beállított funkciókat, és az elektromos törölközőfűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik, így egy pillantás alatt átlátható a készülék pillanatnyi beállítása és működése.


Fürdőszobai fűtésekről, választási lehetőségekről: FÜRDŐSZOBAI FŰTÉSEK


További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 48 × 99 × 11 cm
Gyártó cég

Érintésvédelem

Szállítási határidő

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

Atlantic rSS 2012 törölközőszárító
Atlantic RSS 2012 500W TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ
60 900 Ft (Bruttó)