Atlantic Solius LCD 1000W fűtőpanel

91 900 Ft (Bruttó)

Teljesítmény:  1000 W

Áramfelvétel:  4,4 Amper

Szélesség:         60,1 cm

Fűthető terület: 6-10 m2  ***

Fűtésfajta: infrafűtés + konvekciós fűtés 

Termosztát: LCD, 24/7 program, gyerekzár

Tartozék: fali konzol, 1,4 m kábel  dugvillával,  jobb

Szín: fehér

Érintésvédelem: IP24 (fürdőbe is)  – II.osztály 

Garancia: 5 év (2 év gyártói + 3 év importőri)

atlantic gyár

Leírás

Atlantic Solius LCD 1000W a valódi fűtőpanel! ERP READY! 2018-as típus

Atlantic Solius LCD 1000W fűtőpanel – Infrafűtés és konvekciós fűtés egyben: nagyobb belmagasságú lakások ideális fűtése is!

Akár 25% megtakarítás egy alap mechanikus termosztátos (pl. Adax VP KT) konvektorhoz képest!

Az új Solius csak vezérlésében és minimálisan külsejében különbözik a megszeretett Solius Ecodomo típushoz képest. A jelenlét-érzékelős vezérlés helyett itt már napi és heti programozásra alkalmas, elektronikus, LCD kijelzős, elegáns termosztát dolgozik. Hiányzik sajnos a jelenlét érzékelő az előlapról.


ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTÉSEK SAJÁT HONLAPJA


A konvekciós részért “felelős” első levegő kivezetés pedig a szem elől elrejtve, a fűtőtest tetejére került, lényegesen elegánsabbá téve a fűtőpanelt!

A készülék előlapja perforált (lyukacsos szerkezetű), így már a bekapcsolást követően kellemes meleget áraszt magából. A készülék a teljesítményét – független mérések szerint – 2/3 részben konvekciós, 1/3 részben hősugárzás formájában adja le. (átvett adat)

A Solius LCD formájában is különbözik az ECODOMO típustól, a konvekciós fűtésrészből adódó meleg levegő nem elől, hanem felül áramlik ki, azaz pl. függöny alá nem javasolt a beépítése.

Tehát a fűtés minőségével, gazdaságosságával, használhatóságával kapcsolatosan ugyanazok a megállapítások igazak, mint az Ecodomonál!


Gyors áttekintő oldal az ATLANTIC fűtőtestekhez


Atlantic Solius LCD 1000W TERMOSZTÁT

A Solius LCD 1000W fűtőpanel termosztátja tulajdonképpen megegyezik a másik 2018-as fejlesztésű Atlantic F129D fűtőpanel termosztátjával. Egyedi, heti és napi programozást tesz lehetővé!

Komfort (pl. 22 C fok) és Eco (pl. 16 C fok) hőmérséklet beállítása után a 24/7 termosztát alkalmas arra, hogy akár minden napra külön kapcsolási időszakot állítson be. A beállított értékek könnyen átmásolhatók akár a hét többi napjára is.

A termosztát LCD kijelzőjén figyelemmel kísérheti a készülék által mért hőmérsékletet és a pontos időt is.

A készüléket súlya miatt leginkább falra szerelve javasoljuk üzemeltetni. Bár a készülék villásdugóval szerelt, a villásdugó a készülékről garanciavesztés nélkül levágható és esztétikusan, lógó kábelek nélkül a fűtőtest mögött fixen beköthető az elektromos hálózatba.

A fűtőpanel kb. 140-150 cm dugvillával ellátott vezetékkel szerelt, a termosztát a készülék jobb oldalán található (szemből nézve) itt van a termosztát mögött a kábel kivezetve a készülékből.

A fűtőtesthez H alakú szerelőkeretet biztosít a gyártó, amit a dobozban talál. A készülék előlapja fehér (RAL 9016) az oldala és a háta “anthracite” sötétszürke (RAL 7021).

*** Normál belmagasság (2,5 – 2,9 m) és átlagos hőszigetelés

További információk

Tömeg 5.8 kg
Méretek 60.1 × 47.7 × 13 cm
Gyártó cég

Érintésvédelem

Szállítási határidő

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

Szoba (paneleknél)

atlantic solius LCD fűtőpanel programozható termosztáttal
Atlantic Solius LCD 1000W fűtőpanel
91 900 Ft (Bruttó)