BEHA PV04 WiFi 400W norvég fűtőpanel

60 000 Ft (Bruttó)

BEHA PV04 400w WIFI  norvég elektromos fűtőpanel távoli eléréssel

Teljesítmény:  400 W

Méret: 44 cm x 40 cm x 8,3 cm (szélesség x magasságxmélység)

Áramigény: 1,7 Amper

Fűthető szobaméret: 1-4 m2 (átlagos belmagasság és hőszigetelés esetén)

Garancia: 5 év cseregarancia

Fűtési mechanizmus: konvekciós, “X” keresztmetszetű alumínium fűtőbetét

Védettség, szigetelés: kettős, IPX4fürdőszobában is használható

Tartozék:  fali konzol és dugvillával szerelt hálózati kábel (140 cm hosszú)

Termosztát, kijelző: a fűtőpanel a padlóra vetíti a beállított hőmérsékletet, okostelefonon programozható

Ajánlott telepítési (felszerelési ) magasság: 12-20 cm a padlószinttől!

BEHA gyár

Leírás

BEHA PV04 WiFi 400W norvég fűtőpanel

BEHA PV04 WiFi 400W norvég fűtőpanel esetén is a norvég minőség és gyártási normák pedig garantálják azt, hogy a BEHA elektromos fűtőtest biztonságosan és kiszámítható módon biztosítsa a meleget a fűtendő helyiségben, a lehető legegyszerűbb módon, könnyű kezelhetőséggel, és közel 100% hatásfokkal!

A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet és a készülék ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben. A BEHA WIFI norvég fűtőpanel felszerelést követően azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem, továbbá a biztonság növelése érdekében a gyár ingyenesen biztosítja a termosztát takaró lapkát.

Manuális (tekerős) projektoros termosztát elektronikus vezérléssel, WIFI távoli eléréssel – figyelem: az applikáció angol nyelvű, de a készülék használható a hagyományos módon is, manuálisan, tekerős termosztáttal.

A beállított hőmérséklet a WIFI elérésnek köszönhetően távolról (okostelefonnal) is állítható!


A BEHA fűtőpanelek saját honlapja: BEHA FŰTÉSEK


Minden BEHA PV04 WIFI fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad.

Felszerelés és bekapcsolás után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

A Beha PV fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz pedig a teljesítmény függvényében változik. A panelek hálózati bekötése dugvillával szerelt saját kábelével oldható meg. Ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon. A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

A BEHA PV04 WIFI 400W fűtőpanelt önálló fűtésre ajánljuk falra szerelt kivitelben. Az ERP kompatibilis norvég panel tartozéka a szerelőkeret (falikonzol), de a konzol rögzítéséhez szükséges csavarok nincsenek a csomagban, ennek beszerzése a fal anyagától függően a felhasználó feladata.

A norvég BEHA gyár 1912 óta gyárt elektronikai termékeket.

További információk

Tömeg 2.9 kg
Méretek 44 × 40 × 8.3 cm
Érintésvédelem

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

Gyártó cég

Szállítási határidő

beha wifi fűtőpanel norvég
BEHA PV04 WiFi 400W norvég fűtőpanel
60 000 Ft (Bruttó)