BVF L-PRO fűtőszőnyeg 100W/m2 – 4 m2

38 000 Ft (Bruttó)

Teljesítmény 400 Watt (4 m2)
Kábel típusa Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Fűtőszőnyeg mérete 800 cm x 50 cm
Kábel átmérő 1,0 mm
Fűtőszál szigetelése Fluoropolimer
Burkolat szigetelés Alumínium szövet
Csatlakozó vezeték 2,5 m hidegvéggel, kéteres + földelés
Csomagolás Doboz
Ajánlott vezérlés BVF Heato
Garancia 10 év
bvf

Leírás

BVF L-PRO ELEKTROMOS FŰTŐSZŐNYEG LAMINÁLT PADLÓ, VINYL és egyéb ÚSZTATOTT BURKOLATOKHOZ

A BVF L-PRO fűtőszőnyeg segítségével a fűtés gyakorlatilag a padlószint emelkedése nélkül kialakítható. Könnyen telepíthető elektromos padlófűtés laminált padló, szalagparketta, vinyl és egyéb úsztatott burkolatokhoz.

A BVF L-PRO alumínium szövetes fűtőszőnyeg minden eddiginél egyenletesebb hővezetést és teljes felületű elektromágneses árnyékolást biztosít a maximális komfortérzet kialakításához. Ideális kis és nagy alapterületű helyiségek fűtésére, termosztátos vezérlésével szinte minden típusú úsztatott burkolat fűtésére alkalmas. Mit nevezünk úsztatott burkolatnak? Olyan nem ragasztásos technológiával kialakított burkolat típus, amelynek lapja vagy elemei egymásba kapcsolódnak.

BVF L-PRO fűtőszőnyeg – DUAL LAYER TECHNOLÓGIA

Az alsó karbon textúrás alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt.

A felső réteg ennél is fontosabb feladatot lát el. Biztosítja a kábelek közötti hővezetést, mechanikai védelmet nyújt a sérülések ellen, illetve teljes felületű földelést és árnyékolást biztosít a biztonságos üzemeltetés érdekében

PADLÓ HŐMÉRSÉKLET ÉS A MEGFELELŐ BURKOLAT KIVÁLASZTÁSA

A tervezési alapelvek az elektromos fűtőszőnyeg esetében sem térnek el a hagyományos vizes padlófűtésekétől. A burkolat optimális hőmérsékletét egyszerre biztosítja a gyárilag beállított teljesítmény és a termosztát padlóba épített szenzora.

Komfort (temperáló)  padlófűtésként a padló felületi hőmérsékletét célszerű 25-28°C között tartani, még önálló fűtésként 29-30°C-ban limitálni hasonlóképpen a hagyományos padlófűtésekhez.


LETÖLTHETŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ


FONTOS:

1. a melegburkolat ne ragasztott legyen

2. hővezetési tényezője ne legyen rosszabb 0,15-nél

3. vastagsága ne legyen több, mint 14 mm

A BVF L-PRO termékcsalád nem alkalmas járólap, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére. Az alumínium szövet felület ragasztásra (csemperagasztó, aljzatkiegyenlítő) alkalmatlan felületet képez. A ragasztott burkolatok közvetlen fűtésére használja a BVF H-MAT termékcsaládot.


BVF L-PRO fűtőszőnyeg – TERVEZÉSI ÉS FEKTETÉSI ALAPELVEK

A BVF L-PRO alumínium szövetes elektromos fűtőszőnyeg gyári szélesség 50cm. Természetesen a fektetéskor (kigurításkor), mely minden esetben előzetes fektetési rajz/elgondolás alapján történik a szőnyegek egymásra merőleges is lehetnek. Így az 50cm-es szélesség csak csomagolási dimenzió, bármilyen alaprajzi mérethez könnyedén alkalmazkodik.
Az elektromos fűtőszőnyeg 100%-ban elektroszmog mentes termék.

GARANCIA ÉS ÉLETTARTAM

A BVF L-PRO elektromos fűtőszőnyeg garanciális időtartama kiemelkedően hosszú: 10 év korlátozás nélküli gyártó és hivatalos magyar garancia. A termék garanciájának nem feltétele a szakemberek által történő kivitelezés. Az elektromos fűtőkábelek és fűtőszőnyegek élettartama a modern épületgépészetben is egyedülálló. Az ellenállás változás nélküli működési élettartam minimálisan 40-50 év.
Burkolat csere alkalmával a telepített fűtési rendszer nem sérül, felszedhető,áthelyezhető garanciavesztés nélkül.
A BVF L-PRO alumínium felületű fűtőszőnyeg 100%-ban gondozás és karbantartásmentes gépészeti rendszer / padlófűtés.

AJÁNLOTT VEZÉRLÉS

Az elektromos fűtőszőnyeg vezérlése duplaszenzoros termosztáttal történik. A termosztátba épített szenzor a levegő hőmérsékletét méri, míg a padlószenzor a burkolat hőmérsékletét optimalizálja, limitálja. Amennyiben Ön az elektromos padlófűtést kiegészítő / komfort céllal telepíti úgy a termosztátot „SURFACE” (felületi vagy padlószenzor) állásba kell helyezni. Így Ön kizárólag a komfortos padló hőmérsékletét látja, állítja és programozza a kijelzőn.

Ismerje meg a BVF Heato termékcsaládot mellyel akár távolról is beállíthatja fűtési rendszerét iOS és Android alapú készülékekről. Tudjon meg többet a  WiFi termosztátokról itt.

BIZTONSÁGOS

A BVF L-PRO elektromos padlófűtési rendszer megfelel minden Európai Uniós irányelvnek, szabványnak. Rendelkezik a beépítéshez szükséges tanúsítványokkal. A fűtőszőnyeg teljes felületén földelt és árnyékolt, üzemeltetése minden eddiginél biztonságosabb, beépítés pedig könnyebb az extra vékony kialakításnak köszönhetően.


Elektromos padlófűtésekről bővebben saját szakirányú honlapunkon: PADLOFUTES.INFO.HU

További információk

Tömeg 4 kg
Méretek 8 × 0.5 cm
Szállítási határidő

Gyártó cég

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

BVF L-PRO fűtőszőnyeg meleg burkolatok alá
BVF L-PRO fűtőszőnyeg 100W/m2 – 4 m2
38 000 Ft (Bruttó)