BVF MG 600W TÜKÖR prémium infrapanel – 90x60cm

88 000 Ft (Bruttó)

BVF MG 600 TÜKÖR INFRAPANEL

Teljesítmény: 600 W
Méretek: 900 x 600 x 30 mm
Felületi hőmérséklet: 95 – 110 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP44
Fűtőpanel jellege: Graphit-polyimid, p5 technológiával
Rögzítés: fali és mennyezeti konzol
Keret: keret nélküli
Felület: Tükör
Túlmelegedés védelem: ötszörös elektronikus
Csatlakozó vezeték: 2,5m szabvány dugalj
Csomagolás: doboz
Tanúsítványok: CE , TÜV, ROHS

Mindkét irányban felrakható!

Garancia:5 év

bvf

Leírás

BVF MG 600W tükör prémium infrapanel – 90×60 cm vagy 60×90 cm

A BVF MG PREMIUM 600W tükör infrapanel különleges megoldás fürdőszobákban, exkluzív kivitelű helyiségekben vagy akár kereskedelmi terekben is. Keret nélküli kivitelének köszönhetően megfelel a legtöbb lakberendezési trendnek és minőségi elvárásnak.

  • A BVF PREMIUM Series üveg és tükör termékcsaládja is megkapta az standard új generációs infrapanelek új Graphit-polyimid fűtőelemét mely a hagyományos “kristály”szemcsés paneleknél használt grafitmasszához képest jelentősen magasabb hatásfokkal üzemel.
  • A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.
  • Már törölközőszárító kivitelben is elérhető. A törölköző tartó konzol akár a beépítéskor, akár később is utólag felrögzíthető.

INFRAFUTESBOLT.HU


P5 TECHNOLÓGIA

A BVF MG tükör infrapanel családja egyedülálló 5 pontos vezérlő elektronikája és szabadalmaztatott Graphit-polyimide fűtőeleme maximális hatásfokot, biztonságos üzemeltetést biztosít.

 IP44, FÜRDŐSZOBÁBAN IS

Fix bekötés esetén IP64!

Az BVF PREMIUM újgenerációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

 GRAPHIT-POLYIMID FŰTŐBETÉT

Nem okoz túlmelegedést és meghibásodást a csomósodó grafit massza. Az új generációs infrapanelek gyártása során nano-technológiás eljárást és hőkamrás kezelést alkalmazunk. Az így kapott Graphit-Polyimid fűtőbetét minden eddiginél üzembiztosabb extrém körülmények között is, hőleadása egyenletesebb.


Gyors méretezés: normál hőszigetelésű lakótérbe kb. 32W/m3-rel számoljon teljesítményigényt, de ez az érték A háznál már csak 17W/m3, vályogháznál viszont lehet akár 49W/m3 is!!


Bővebben honlapunkon az infrapanelekről: 


Figyelem: Ha szükséges, rendelés előtt egyeztessen a méretezésről az ajanlat (kukac) futesprofi.hu emailcímen vagy munkaidőben a 30/995 2237-es számon!

További információk

Tömeg 11.5 kg
Méretek 90 × 60 × 2.5 cm
Gyártó cég

Érintésvédelem

Szállítási határidő

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

bvf mg tükör infrapanel
BVF MG 600W TÜKÖR prémium infrapanel – 90x60cm
88 000 Ft (Bruttó)