BVF NYBRO WIFI 500W fűtőpanel

43 000 Ft (Bruttó)

Teljesítmény 500 Watt
Fűtés módja konvekciós
Széles x Magas x Mély (cm) 44 x 35 x 5,5
Tömeg (kg) 3,1
Szükséges áramerősség (Amper) 2,2
Feszültség (Volt) 220-240
Fűthető légm3 (m3) ** 1-14
Fűthető alapterület (m2) ** 1-5
Tartozék falikonzol Igen
Tartozék láb mobil használathoz Igen
Hálózati kábel hossza (m) jobb 1,5 (dugv.)
Érintésvédelem (IP) IP24
Termosztát fajtája wifis, elektronikus
Távoli elérés IOS és Android
Programozhatóság napi/heti
Ablaknyitás érzékelés Igen
Túlfűtés elleni védelem Igen
Optimális elhelyezés padlótól (cm) 12-20
Garancia 5 év

** normál belmagasságú és hőszigetelésű helyiség esetén)

bvf

Leírás

bvf nybro panelBVF Nybro wifi panelek

A NYBRO panelek megalkotásakor törekedtünk a letisztult formatervre: a levegőkivezető nyílás is láthatatlan maradt, a legkisebb hatásfok veszteség nélkül. A NYBRO 2020-as fejlesztésű X-Shape fűtőbetéttel szerelt, így a csúcskategóriás elektromos hőleadók közé sorolható. Minden termék 4 alkalommal esik át minőség-ellenőrzésen a gyártási folyamat során, így Ön biztos lehet abban, hogy otthonába csak kifogástalan minőségű és energiatakarékos fűtőpanel került.

Minimalista dizájnja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár klasszikus környezetben. A felhőalapú WIFI távoli elérés és gyermekzár funkciók miatt alkalmazása közösségi terekben, boltokban és sportlétesítményekben is kiváló választás lehet.

Lekerekített élei a gyermekek biztosságát, míg az IP 24-es kivitel a fürdőszobai biztonságos használatot szolgálják. A NYBRO fűtőpanel fröccsenő víz ellen is védett elektromos hőleadó.

NYBRO WIFI FŰTŐPANEL MŰKÖDÉSE

A NYBRO elektromos fűtőpanelek konvekciósan, azaz hőcserélés útján, hőáramlással működnek, hasonlóan a norvég fűtőpanelekhez.  Jellemzője az extrém gyors felfűtés és gyorsan kialakuló magas hőérzet. Elhelyezésükre nincsenek szigorú szabályok, hiszen egy zárt térben folyamatos hőmérséklet kiegyenlítődés történik, nem befolyásolják a bútorozást. A függőlegesen kiinduló hőáramlás az elhelyezést annyiban befolyásolja, hogy közvetlenül ablak és függöny alá nem javasoljuk az elhelyezését, hiszen ilyenkor az elkészített meleg levegő azelőtt leadja hőenergiája egy részét a relatíven rosszul szigetelt ablakon keresztül, mielőtt az a szoba belseje felé áramlana.

A digitális beépített vezérlés méri és optimalizálja a kiáramló levegő hőmérsékletét, miközben a külső levegőszenzor beállítja a helyiségben kívánt hőmérsékletet.

A belső szenzor rendszer és a megnövelt felületű alumínium fűtőbetét, tágulási hangok nélkül biztosítja a minden eddiginél gazdaságosabb üzemeltetést, amit Ön a WIFI okostermosztáttal tud tovább optimalizálni.

 

NYBRO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ (pdf)

 

Komplett fűtési rendszerek akár -20°C-ig. A BVF termékek közel 10 éve élen járnak az internetes távoli elérésben, így legújabb fűtőpaneleink minden típusa a legkorszerűbb WiFi modullal szerelt. A csúcshatékonyságú fűtőbetét és az intelligens vezérlés olyan energiamegtakarítási lehetőségeket biztosít, amellyel a NYBRO fűtési rendszer a minősített passzív házakban és a gyenge hőszigetelésű épületekben is egyaránt valós alternatívája lehet bármely fűtési megoldásnak.

bvf nybro panel mobil kivitelBVF NYBRO panelek alapvetően épületek önálló fűtésre lettek megalkotva, azonban használhatóak kiegészítő és mobil fűtésként is. Ideális választás új építéshez vagy akár régi hőszigeteletlen épületek fűtéseként, sőt nagy belmagasságú terekben is ideális hőmérsékletet biztosítanak akár -20C-ig megfelelő méretezéssel természetesen.

NYBRO fűtőpanelek innovatív X-alakú fűtőbetétje lehetővé tette a fűtőpanel méretének csökkentését változatlan hatásfok mellett, így a letisztult design mellett helytakarékos megoldást is jelent.

Egyszerű rögzítés, felhasználóbarát kezelőfelület, programozás, gyermekzár, szellőztetés érzékelés. A NYBRO fűtőpanelek mindegyike digitális termosztáttal szerelt és internetes távoli elérést biztosít. Természetesen ezek a funkciók opcionálisan is használhatóak, ha Ön egy egyszerűbb vezérlésre vágyik, csak fel-le állítaná a kívánt hőmérsékletet, úgy ezek a funkciók inaktív módba helyezhetőek a beüzemeléskor.

tartozék mobil láb 1 perc alatt biztonságosan rögzíthető, így a fűtőpanel könnyedén mozgatható, ott fűt ahol kell. Mobil kivitelként a WiFi modul nem felejti el a beállításokat, így kiegészítő fűtésünket is elérhetjük távolról.

 

nybro termosztátNYBRO fűtőpanelek minden funkciója elérhető távolról is, egy okostelefonos grafikus felületű alkalmazással. IOS és Android alkalmazásokkal.-

Az internetes elérés egyben távoli felügyeletet is biztosít, hiszen valós idejű adatokat közöl a fűtendő helyiségről.

BVF NYBRO fűtőpanelek villásdugóval ellátott 1,5 méteres bekötővezetékkel szereltek. Fix bekötés esetén a villásdugó eltávolítható a garancia elvesztése nélkül.

Tartozék fali rögzítő konzol és rögzítő csavarok a csomagban találhatóak. Akár fali, akár mobil készülékként használhatóak. Rögzítés után áram alá helyezve a fűtésünk készen van.

X-keresztmetszetű FŰTŐBETÉT (hasonló az Adax Neo-hoz)

2020 egyik leginnovatívabb fűtőbetétje, azonnali hőleadással és hangtalan működéssel. 500W-tól 2000W-ig.

5 év teljes-körű gyártói és hivatalos magyar garancia.

További információk

Tömeg 4.1 kg
Méretek 63 × 43 × 5.5 cm
Szállítási határidő

Gyártó cég

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

Szoba (paneleknél)

bvf nybro wifi fűtőpanel
BVF NYBRO WIFI 500W fűtőpanel
43 000 Ft (Bruttó)