DEVIflex™18T fűtőkábel – 105m, 1880W

112 070 Ft (Bruttó)

DEVIFLEX fűtőkábel padlófűtésre
• Feszültség: 230 V
• Teljesítmény: 18 W/m 230 V-on
• Kábel átmérő ~ 6,9 mm
• Legkisebb hajlítási átmérő:  5 cm
• Csatlakozó kábel 2,3 m DTCL, (3 x 1,5 mm2,
vagy 3 x 2,5 mm2)
Árnyékolás 100% alumínium fólia
• Szigetelőanyag: PEX
• Külső szigetelés PVC (90°C)
• Max. körny. hőmérséklet 65°C
• Ohmikus tűréshatár 10% / -5%
• Hossz tűréshatár 2% 10 cm / -2% -10 cm
• Tanúsítvány IEC60800:2009

DEVI

Leírás

DEVIflex™ 18T (DTIP-18) fűtőkábel – 105fm – 1880W

Kéteres, árnyékolt DEVIflex fűtőkábel 18 W/m teljesítménnyel, gyári csatlakozókábellel elektromos padlófűtésre beltéren.

A DEVIflex™ 18T DEVI fűtőkábel  kéteres, árnyékolt elektromos fűtőkábel 18 W/m (230V) teljesítménnyel, 3m gyári csatlakozókábellel (hidegvég) megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) 60800:2009 szabványa M2 követelményeinek.

Körprofilú kialakítása révén egyszerűen szerelhető a különböző belső padlószerkezetekbe. Jól láthatóan elkülönített kör keresztmetszetű hidegvezetővel is fel van szerelve, így még véletlenül sem kerül fűtött kábel a védőcsőbe. A DEVIflex™ alumínium fóliával teljesen árnyékolt kéteres kábel, amely kemény, piros PVC-köpennyel rendelkezik. Így az elektroszmog sem jelent problémát!

A legjobb minőségű anyagoknak és a masszív felépítésnek köszönhetően minden DEVIflex fűtőkábel egyedülálló 20 évre szóló DEVIwarranty™ garanciával rendelkezik, mely teljeskörű! Azaz meghibásodás esetén nemcsak a fűtésrendszert, hanem a járulékos költségeket is megtérítik.

A DEVI fűtőkábellel készült elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget. Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C fokkal lejjebb állítható a komfortérzet változása nélkül. Így ugyanolyan hőérzet eléréséhez jóval kevesebb energia szükséges.

Az energiamegtakarítás egy konvekciós fűtéshez viszonyítva így 10-12% lehet.

Deviflex fűtőkábel alkalmazási területei

A DEVIflex 18T fűtőkábeleket vastagságuk miatt inkább aljzatbetonba vagy esztrichbe rakva ajánljuk, bár természetesen közvetlenül a hidegburkolat alatt is kitűnően működik. Itt a kábel vastagsága és a rögzítő szalag miatt viszonylag sok flex ragasztó szükséges a burkoláshoz. A DEVIflex fűtőkábel rögzítésére  kihajtható füles rögzítőszalag vagy praktikusan az aljzatbetonba elhelyezett betonacél háló is alkalmas, természetesen a megfelelő kábeltávolság használatával, hogy a kívánt fűtési teljesítmény meglegyen.

Ugyanúgy padlószenzoros (dupla szenzoros) termosztáttal vezérelhetjük a fűtésünket, mint a fűtőszőnyeges rendszereket! A DEVI rendszerekhez javasolt a DEVIREG termosztátok használata, mely használatával további költségmegtakarítás érhető el a megfelelő programozással. A DEVI termosztátjai nemcsak a szobahőmérsékletet tartják precízen, hanem a padló hőmérsékletét is a nekünk megfelelő, lábunkat nem zavaró hőfokon tartják.

Beltéren: kizárólagos, vagy kiegészítő fűtés beton burkolatba, hőtárolós padlófűtés.

Láthatatlan, kitűnő hőérzetet biztosító, karbantartásmentes fűtés a legjobbtól. DEVI, már 70 év tapasztalattal!


DEVI elektromos padlófűtésekről, fajtákról szakirányú honlapunkon is tájékozódhat: DEVIFUTESEK.HU


További információk

Tömeg 10 kg
Gyártó cég

Szállítási határidő

Teljesítmény (Watt)

Termosztát

Deviflex 18T fűtőkábel - 105m, 1880W
DEVIflex™18T fűtőkábel – 105m, 1880W
112 070 Ft (Bruttó)