PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK 2011 ÓTA

NORVÉG fűtőpanel – ADAX, ADAX WIFI, GLAMOX

Norvég fűtőpanel, Adax, Glamox, Adax Neo fűtőpanelek

norvég fűtőpanelek Black Friday akciója


Norvég fűtőpanel, ADAX, GLAMOX, ADAX WIFI, BEHA szinte mindenki hallott róluk, aki kicsit is utánanézett az elektromos fűtéseknek.

norvég fűtőpanelek, adax, glamox, behaAz alábbiakban  egy rövid áttekintést adunk a norvég fűtőpanelek közti különbségekről, hogy megkönnyítsük a választást a különböző típusok között, a képekre kattintva pedig azonnal webáruházunk megfelelő termékéhez jut, ahol részletes információt és árakat is talál.

Általánosságban mindegyik norvég fűtőpanel különleges (kerámia magos, alumínium ötvözetű lamellás) fűtőbetétje segítségével konvekciósan fűt. Saját termosztátjuk van, mellyel precízen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

Üzemeltetésükhöz általában elegendő egy fázis. A fali fűtőpanel rendelkezik saját fali konzollal, mely segítségével kb. 15-20 cm magasra kell rögzítenünk a padlószinttől. Gyári szerelésű dugvillájukkal pedig ezután azonnal üzembe helyezhetőek.

Kizárólag vízszintesen helyezhetőek el, függőleges falon! Direkt bekötéshez a dugvilla levágható, nem veszti el a készülék az 5 éves cseregaranciáját, mint más norvég gyárnál!


Fűtőpanelek árai honlapunkon


adax neo np színes norvég fűtőpanelKezdjük a csúcson!

ADAX NEO és ADAX NEO WIFI norvég fűtőpanel – “a dizájn széria programozható termosztáttal, akár WIFI eléréssel”

Az ADAX  NEO fűtőpanel sem hagyományos izzószállal működik, melyet napjainkban megszoktunk, hanem egy speciális, nagy felületű fűtőbetéttel (2014-től “X” keresztmetszetű, lamellás, továbbfejlesztett változat), amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt és egészségre nincs káros hatása. A fűtésteljesítményt még gazdaságosabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés.

Ha az ADAX önálló fűtésként üzemel, a kívánt hőmérséklet elérése után a termosztát ki-bekapcsolva tartja a beállított hőfokot a helyiségben és a várható fogyasztás helyes méretezés esetén egy nap alatt 8 óra üzemidővel számítandó.(Pl egy 1kw-os fűtőpanel fogyasztása 1 nap alatt kb. 8 kwh lesz 22 C fokos szoba hőmérsékletnél.!)

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás érhető el egy hagyományos elektromos konvektorhoz képest! A termosztáttal a hét napjaira egyedi programot állíthat be, az eco és komfort hőmérsékletet programozva.

2018-tól az uniós ERP előírások alapján pedig már szellőztetés érzékelő is segít a takarékoskodásban (S5 széria)!


phf webshop VÁSÁRLÁS, MEGRENDELÉS

5 év cseregarancia!


Adax Neo Wifi L fűtőpanelAz ADAX NEO WIFI norvég fűtőpanel nemcsak okostelefonos távoli elérést tesz lehetővé, hanem IP24 védettséggel is rendelkezik, így fürdőszobában is nyugodtan használható fűtőpanel.

A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Használhatóság

Ne feledjük, az ADAX NEO és WIFI norvég fűtőpanel egyenesen felfelé “nyomja” a meleg levegőt. Ezért az elhelyezésénél fontos, hogy pl. ne legyen felette függöny, mert akkor a meleg az ablak és függöny közé érkezik. Inkább szabad falfelületre tegyük, használjuk ki esztétikai előnyét!

Az Adax Neo WiFi fűtőpanel termosztátja közvetlenül képes csatlakozni a helyi WiFi hálózaton keresztül az internethez, így okostelefon vagy egyéb mobil eszköz segítségével a világ bármely pontjáról ellenőrizhető és programozható bármennyi készülék. Egy alkalmazáson belül akár több lakás  fűtőtestjeit is vezérelhetjük, legyen az lakás, iroda vagy nyaraló!

Az Adax Wifi-t vezérlő Adax Wifi Smart Heater okostelefon alkalmazás egyszerűen kezelhető, és rendkívül felhasználóbarát. Magyar nyelvű! Fűtési rendszereink működését teljes mértékben személyre szabhatjuk.

Az aktuálisan beállított heti program természetesen az élethelyzetünknek megfelelően bármikor felülírható. Ha hamarabb mennénk haza, mint ahogy a program be van állítva, megfelelő időben indíthatjuk az ADAX NEO WIFI fűtőpanelt. Ha pedig később, akkor energiát megtakarítva, későbbre állíthatjuk a felfűtést!

Előnyök gyorsan:

Adax Neo Wifi L fűtőpanel, alacsony• Bárhol, ahol áram van, 1 nap alatt kialakítható egy teljes lakás fűtése!

• Tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható!

• Régi fűtési rendszerét a legkisebb ráfordítással cserélheti újra, ezáltal pénzt takaríthat meg!

• Meg tudja oldani lakása, hétvégi háza fűtését, egyedi körülmények között is!

• Központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap.

• Nem kell szervizelni, karbantartást nem igényel!

Az ADAX NEO WIFI csak fehér színben kapható!

Az ADAX NEO norvég fűtőpanel nem hiába design díjas fűtőtest, a más termékeknél megszokott fehér szín mellett itt alap áron 14 színből választhatunk, sőt némi felárral további 184 szín érhető el a RAL skála alapján.

Kizárólag vízszintesen helyezhetőek el, függőleges falon!

 

A teljes színválaszték megtekintéséhez kérjük kattintson ide:

adax neo színek


 GLAMOX – “a középáras minőségi norvég fűtőpanel

 

norvég fűtőpanelek, glamoxGLAMOX elektromos fűtés a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújtanak használói számára. Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is.
Mindezt bizonyítja, hogy a norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket.

A skandináv országokon kívül szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a GLAMOX fűtőpaneleket, az évente eladott több, mint egymillió darab bizonyítja a GLAMOX töretlen sikerét.
Esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott, de örök divatú tervezést, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe.

Nincs benne sem ventilátor, sem izzószál, mely égetné és keringetné a port. Nincs az egészségre ártalmas  fizikai és élettani hatása sem: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.
A fűtőpanel lelke az elektronikus vezérlésben rejlik. A termosztát méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie, azaz amint eléri a helyiség hőmérséklete a beállított hőfokot, a termosztát ki-bekapcsolva tartja szinten a hőmérsékletet.
Jól tervezett fűtőteljesítmény esetén általában egy nap alatt 8 órát működik a panel. A visszajelző LED-en lehet látni, hogy mikor működik.

Kizárólag vízszintesen helyezhetőek el, függőleges falon!


Fűtéssel kapcsolatos érdekességek, információk ITT


norvég fűtőpanel, glamox, elektromos panel, konvekciós fűtésHasználhatóság

A GLAMOX norvég fűtőpanelek talán a leghosszabb mérettel rendelkeznek. Így alkalmazásukkal egy széles meleg levegő áramlás alakítható ki. Nagyobb belmagasságú lakásokba is ajánlom (max.3,3-3,5m) annak, aki ragaszkodik a norvég konvekciós fűtéshez, mert az elkészített meleg levegő nem közvetlenül a fal mellett áramlik, így nem hűl nagyon vissza a fűtetlen falnál. Bár kétségtelen, hogy ilyen helyre már jóval gazdaságosabban használhatóak pl. a francia Atlantic Solius infra fűtőpanelek.

Az előre irányított hőáramlás pedig a függönyös, polcos helyeken is jó hatásfokú fűtést biztosít.

Kapható alacsony kivitelben is, a kis parapet magasságú helyiségekhez!

A 2018-as ERPREADY fejlesztésű Glamox GDT fűtőpanel termosztátjának tudása megegyezik az Adax Neo S5 termosztát tudásával! Ablaknyitás érzékelés, adaptív hőmérséklet állítás, heti programozhatóság jellemzi.

Elérhető még a Glamox ET  manuálisan tekerhető (elektronikus) termosztátos norvég fűtőpanel változat is!

 

ADDIG IS ITT VÁSÁROLHAT: WEBÁRUHÁZUNK


ADAX – a ” pénztárcabarát” – VP10 és VP11 2019-ben kifutó típusok

2019-tőlmár csak ERP READY kivitel, mobil, fix lábbal csomagolva, falikonzol nélkül!

adax norvég fűtőpanelekAz Adax VP10 fali fűtőpanelek nagy népszerűségnek örvendenek azon tulajdonosok és vállalkozók között, akik stílusos, helytakarékos, hatékony elektronikus fűtési rendszert keresnek elérhető áron.

VP10 fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva. Fontos: nem cserélhető, azaz fixen beépített a vezérlés. Magasságuk 295 mm.

Az ADAX VP11 sorozatú norvég fűtőpanelek abban különböznek a VP10 sorozattól, hogy magasabb (420 mm) kialakításuk révén kisebb helyen is elférnek, illetve létezik 2500 W-os teljesítményű panel is.

További lényeges különbség, hogy IP24-es érintésvédelműek, azaz kettős szigeteléssel rendelkezve nem igényelnek földelést!


ADAX MULTI – minimál forma – 2019-ben kifutó típus

adax multi, norvég fűtőpanelekAz ADAX MULTI széria már cserélhető termosztátos.

Nagy mértékű rugalmasságot kínál a termosztát, illetve a vezérlő rendszer kiválasztását illetően, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek.

Ha a telepítést követően a vezérlő rendszer fejlesztése mellet döntene, egy mozdulattal cserélhető termosztátjaink segítségével ezt könnyen megteheti.

Minden vezérlő egység a panelek felső oldalán kapott helyett a könnyű hozzáférhetőség és leolvashatóság érdekében.

Mindegyik csatlakoztatható termosztát elektronikus és hangtalan működésű, ezáltal biztosítja a szoba hőmérsékletének precíz szabályozhatóságát, ami elengedhetetlen a komfort és gazdaságosság szempontjából.


 

CSAK norvég  elektromos fűtőtestekkel foglalkozó (adaxfutes.hu) honlapunkon további leírásokat talál az Adax, Adax Neo, CLEA, Glamox szériákról. Minden, ami norvég fűtőpanel!

ADAXFUTES.HU


BEHA norvég elektromos fűtőpanel

A közkedvelt és kellemes árú norvég BEHA fűtőpaneleket is utolérte az ERP:)

A normál termosztátos norvég fűtőpanel helyét átvette a WIFI-s programtermosztáttal szerelt verzió, sajnos drágábban.

A BEHA fűtőpanel projektorral vetíti le a padlóra a beállított hőmérsékletet, okostelefonján pedig a megfelelő applikáció letöltése után programozhatja is a panel működését!

/A képre kattintva vásárolhat!/

Bővebb infót saját BEHA honlapunkon talál itt:  BEHAFUTES.INFO.HU


ingyenes ajánlatkérés

Egyszerű ajánlatkérés
Hogyan szólíthatjuk?
Kérem adja meg emailcímét!
Amennyiben komolyabb ajánlatot igényel (pl. komplett lakásra, házra), lehetőleg alaprajzzal és hőszigetelési adatokkal ide írhat: ajanlat(kukac)phf.hu
(A cég GDPR adatvédelmi szabályzatát a honlapon megtalálja a bal alsó sarokban)

Item added to cart.
0 items - Ft