SOLIUS LCD fűtőpanel

Atlantic Solius LCD elektromos fűtőpanel – Akár 25 % megtakarítás egy hagyományos elektromos fűtőtesthez képest!

Atlantic Solius LCD elektromos fűtőpanel tulajdonságai

Az Atlantic SOLIUS LCD elektromos fűtőtestek valóban fűtőpanelek,   sugárzó infra technológiával és konvekciósan (hőáramlással) is melegítenek. A készülék belsejében egy sötétsugárzó panel dolgozik!

Működés közben a Solius LCD nem csak szobában keringő levegőt melegíti fel (konvekció), hanem széles spektrumú (többek között infra) sugárzást bocsát ki, azaz úgy melegít, mint például egy cserépkályha. Ez rendkívül komfortos és kellemes hőérzetet biztosít. Érezzük, hogy honnan jön a meleg!

A precíz digitális termosztát sokkal gyorsabban és sokkal pontosabban vezérelheti a készülék működését. A gyár mérései szerint, a precíz digitális termosztátnak (>0.1 °C) és a fejlett elektronikus vezérlésnek köszönhetően közel 25 % elektromos energia-megtakarítás érhető el a hagyományos mechanikus termosztáttal szerelt konvektorokhoz képest.

Itt a megoldás a normálisnál nagyobb belmagasságú helyiségek gazdaságos fűtésére is! (a konvekciós fűtéseknél a meleg levegő jó része gyakorlatilag fennmarad a mennyezet alatt)

A szellőztetés érzékelő funkciónál  a fűtőpanel leállítja magát és feleslegesen nem fűt a szellőztetés ideje alatt.


INFRAPANEL, KONVEKCIÓS FŰTÉS, NAGY TELJESÍTMÉNY

és egy precíz  heti programozásra képes TERMOSZTÁT egy készülékben!

ÉREZZE IS A MELEGET! “Mintha egy cserépkályha mellett üldögélne..”


Atlantic fűtőtestek külön honlapja

Item added to cart.
0 items - Ft