Noirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok – eredeti francia fűtések

Noirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek

Noirot logó, francia elektromos fűtésNoirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek minden része európai fejlesztés és gyártás eredménye. A Noirot minden gyáregysége Franciaországban van! Immár 70 éves tapasztalat segíti a gyárat termékeinek fejlesztésében.

A Noirot elektromos fűtőpanelek energiatakarékos megoldások. Alkalmasak lakóépületek, lakások és üzlethelyiségek fűtésére is! Jellemzőik: gyors és egyszerű  kialakítási lehetőség, karbantartásmentesség, 100% hatásfok.

Forgalmazott főbb Noirot termékek röviden

NOIROT SPOT-D

Noirot elektromos fűtőpanel, SPOT-DA SPOT-D elektromos konvektorok digitális termosztáttal vannak szerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el.

A beállításban gyárilag beállított programok segítenek, így a munkanapokon és hétvégén is életritmusunkhoz állíthatjuk a csökkentett ECO módot.

Noirot Spot-D termosztátA gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció.

A fűtési mechanizmus konvekciós fűtés, miközben a hőenergia egy kisebb része azonnali hőérzetet adó hősugárzás formájában lép ki a panelből.

A Noirot Spot-D széria falikonzolos megoldású, ERP READY elektromos konvektor, de kiegészítő lábbal mobillá is tehető.

konvekciós fűtés, Noirot panelA SPOT-D elektromos konvektor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség hirtelen hőmérséklet csökkenését és automatikusan leáll Így elkerüli a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

A vezérlőben (termosztátban)  3 gyárilag rögzített programlehetőség található, egyénileg nem állíthatóak az idősávok! Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció (kalibrálási lehetőség) jellemzi a még pontosabb mérésért.

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A görgős láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (direkt) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható.

IP24 védettsége miatt fürdőszobában is nyugodtan használhatjuk.

Rendelhető teljesítmények: 1000 – 15000 – 2000 – 2500W


NOIROT MELODIE – Noirot elektromos fűtőpanelek

Noirot Melodie széria

A Noirot termékei közül a Melodie széria is a szabadalmaztatott RX-Silence fűtőbetéttel fűt. A precízen megmunkált egykomponensű és nagy felületű  alumínium-monoblokk, X-TYPE fűtőbetét  gyors felfűtést, hangtalan működést biztosít, emellett porálló is.

Noirot RX -Silence fűtőbetérA MELODIE elektromos fűtőtestek a NOIROT kínálatában megtalálható szinte összes méretet és teljesítményt tartalmazzák.

A magasított design-tól egészen a mindössze 22cm magas peremfűtésig mindent megtalál, hogy a belső tér kialakítása valóban kompromisszum mentes legyen. Minimalista design, energiatakarékos technológia!

A Melodie fűtőpanel is IP24 fröccsenő víz elleni védettséggel rendelkezik.

A Melodie fűtőpanel rendelkezik a Spot-D minden jó tulajdonságával is: gyári programos termosztát, ablaknyitás (szellőzés) érzékelős vezérlés, gyermekzár, kalibrálási lehetőség!

ERP kompatibilis fali fűtőpanel: falikonzollal és villásdugóval szállítjuk.

Méretekről itt tájékozódhat: NOIROT MELODIE (kifutó széria)


NOIROT OLERON törölközőszárító radiátor

Noirot Oleron törölközőszárító radiátorA Noirot Oleron elektromos törölközőszárító radiátor  ötvözi a funkciót és a teljesítményt.

750W-os teljesítményével kisebb és nagyobb fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas, akár 2-6 m2-ig.

Az elektromos törölközőszárító lekerekített fűtéscsövei elegendő helyet biztosítanak a törölközők szárítására, stabil rögzíthetősége miatt a nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, elektromos radiátorunk beépített szobatermosztáttal van szerelve.

Noirot Oleron törölközőszárító vezérlésA beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. ERP READY

Ezen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

Időzítő funkció, télen – nyáron

A fix 2 órás de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

Ablaknyitás érzékelés

Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Programozási lehetőségek

Előre rögzített és egyedi programlehetőségek a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Az elektromos törölközőszárító felhasználóbarát kezelőfelületet és kalibrálási lehetőséget biztosít a maximális komfort kialakításához.

Teljesítmény: 750W

Méret: 50 x 132 cm


Konvekciós fűtésekről részletesen honlapunkon itt: KONVEKCIÓS FŰTÉS


Egyéb Noirot termékek  Axiom, Rideaux) webáruházunkban ittNoirot elektromos fűtőpanelek vásárlása, energiatakarékos fűtőtestek, EU termék

Item added to cart.
0 items - Ft