NOIROT SPOT-D

NOIROT SPOT-D fűtőpanel, francia konvektor

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanelek is digitális termosztáttal vannak szerelve. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el. A beállításban gyárilag beállított programok segítenek.

gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció. A fűtési mechanizmus konvekciós fűtés.

A Noirot Spot-D széria falikonzolos megoldású, ERP READY fali elektromos konvektor, de kiegészítő lábbal mobillá is tehető.

A SPOT-D elektromos konvektor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség hirtelen hőmérséklet csökkenését és automatikusan leáll. Így elkerüli a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

A vezérlőben (termosztátban)  3 gyárilag rögzített program található, egyénileg nem állíthatóak az idősávok! Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció (kalibrálási lehetőség) jellemzi a még pontosabb mérésért.

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A görgős láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (direkt) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható. IP24 védettsége miatt fürdőszobában is nyugodtan használhatjuk.

Item added to cart.
0 items - Ft