ADAX NEO NP14 1400W fűtőpanel piros

80 000 Ft (Bruttó)

Teljesítmény: 1400 Watt

Áramfelvétel: 6.1 A

Szélesség: 104,8 cm –  magasság: 37 cm mélység: 8,5 cm

Fűthető légtérfogat: max. 40 m3 (átlagos hőszigetelés)

Fűthető  alapterület: 12-14 m2  (normál belmagasság)

Termosztát: digitális, heti programozhatóság, ablaknyitás érzékelés

Érintésvédelem: IP20 (fürdőszobában nem használható)

Bekötés módja: dugaljba dugva vagy a fűtőpanel mögött “direkt”

Tartozékok: falikonzol, 120 cm hálózati kábel dugvillával szerelve

Szín: piros (választható egyéb színekről lentebb olvashat)

Garancia: 5 év garancia

Adax gyár

Leírás

Adax Neo NP14 norvég fűtőpanel piros részletesen

ADAX NEO NP 14 piros 1400W norvég elektromos fűtőpanel

Fűtési mód: konvekciós (hőáramlásos) fűtési mechanizmus

Fűtőbetét: X keresztmetszetű, kerámiamagos, bordás alumínium ötvözet

Üzemeltetés: egy fázisról, normál 230V hálózatról üzemeltethető

Ajánlott elhelyezés:  a falon rögzítve, a padlótól 10-20 cm magasan, csak vízszintesen!!  (a doboz belső oldalán felfúrási sablont is talál az elhelyezéshez)

Mobil elhelyezés: opcionálisan választható lábakkal (2013P)


Általános leírás:

A piros Adax Neo NP14 elektromos fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást.  Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja. 2008-as dizájndíj nyertese is!

Az Adax Neo NP14 1400W piros fűtőpanel digitális kijelzőjű  termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja minden napra. Amikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket!

Használatával 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (ADAX VP10 KT széria pl.). A kezelőgombok (4 db)  a panel oldalán, rejtve helyezkednek el.


Fogyasztási teszt: FŰTŐPANEL FOGYASZTÁS PROGRAMTERMOSZTÁTTAL


A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető!  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, így semmilyen falanyagra rögzítésük nem okoz gondot.

A norvég fűtőpanelek hátrafelé (előre sem) nem sugároznak, így fa vagy látszólag gyúlékony felületre is szerelhetőek.


BŐVEBBEN A NORVÉG PANELEKRŐL SAJÁT HONLAPUNKON:  ADAXFUTES.HU


Az ADAX NEO NP14 1400W piros fűtőpanel gazdaságos működése, fogyasztása

Egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO NP20 2000W piros fűtőpanel használói nemcsak egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő nem szokványos fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az egyik  leggazdaságosabb készüléket használják.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerek üzemeltetési költségét közelíteni.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Alkalmazási terület

Mivel az Adax Neo NP14 piros norvég fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. 


További információk

Tömeg 6.5 kg
Méretek 104.8 × 37 × 8.5 cm
Teljesítmény (Watt)

Érintésvédelem

Termosztát

Gyártó cég

Szállítási határidő

adax neo np fűtőpanel piros
ADAX NEO NP14 1400W fűtőpanel piros
80 000 Ft (Bruttó)