KERÁMIA fűtőpanel – Climastar

Climastar kerámia fűtőpanel, Smart, Smart Touch, Slim, CONVEX

Climastar kerámia fűtőpanelA Climastar kerámia fűtőpanel kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik az egyedülálló Dual-Kherr technológiának köszönhetően, hiszen ezáltal egyesíti magában egy elektromos konvektor, egy infra fűtőpanel és egy hőtárolós kályha minden előnyét.

A panelben a kerámia előlap mögött egy “norvég” rendszerű, kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét készíti a meleg levegőt. A meleg levegő a fajsúlykülönbség miatt felfelé áramolva megmelegíti a dual-kherr kerámia panelt, mely az előre sugározza a hőenergiát (infra hatás). A konvekciós egységből kijutó levegő a szokásos meleg hengert hozza létre a helyiségen belül, teljesen felmelegítve azt, ventilátor nélkül, a legnagyobb csendben.

Eközben a termosztát ki- és bekapcsolja a fűtőegységet, hogy a beállított szobahőmérséklet állandó maradjon. A kerámia panel hőtároló képessége ott segít a kellemes hőérzet kialakításában, amikor a fűtőegység épp nem működik. Az infrafűtés ilyenkor is érződik, mert az elraktározott hőt ilyenkor adja le a fűtőtest! A kellemes hőérzet folyamatossá válik.

A Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem. A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest, miközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.

climastar álló fűtőpanel

A kerámia fűtőpanel Dual-Kherr szilícium hőtároló eleme

 • Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt)
 • 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb
 • Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.
 • Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló képességet és infra hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

phf webáruház

 

A Climastar kerámia fűtőpanel 3 az 1-ben:

Konvektor – Infravörös fűtőpanel – Hőtárolós kályha

Méretek, adatok, rendelés, vásárlás a képre kattintva


Termosztátok

A fali kiviteleknél két fajta vezérlést találunk.

A SMART vezérlő panel tulajdonságai

climastar smart touch fűtőpanel

Maximális megtakarítás és kényelem

  • Intelligens vezérlés és szilícium hőtároló rendszer
  • Kellemes és egyenletes hőleadás
  • A komfort hőmérsékletet gyorsan és hatékonyan eléri
  • ECO funkció: 18°C-on tartja a szoba hőmérsékletét minimális fogyasztás mellett
  • Fagyvédő funkció: bekapcsol, ha a hőmérséklet 5°C alá esik
  • Három fűtési mód kombinációja a maximális hatékonyságért: hősugárzó, hőtárolós radiátor és konvektor egyben

   GALÉRIA, REFERENCIÁK ITT

EASY TECH vezérlés

Egy gomb segítségével növelheti vagy csökkentheti a hőmérsékletet 18-24°C között
Teljesítmény szabályozás: a készülék elektronikusan szabályozza a leadott teljesítményt
Időzítő funkció: Egyetlen gomb megnyomásával beállíthatja a készülék működési idejét. Választható opciók: 1 óra, 4 óra, 5 óra, 8 óra, 9 óra, 12 óra, 13 óra

A SMART TOUCH vezérlés már valódi programtermosztátos vezérlés, szellőztetés érzékelővel! A hét minden napjára állíthat egyedi programot, jelentős energiát megtakarítva az egyszerűbb kivitelhez képest. Őszintén szólva az egyszerűbb SMART kivitelt már nem is ajánljuk, mert a SMART TOUCH magasabb ára hamar megtérülhet az alacsonyabb fogyasztással!

climastar hőtárolós kerámia fűtőpanel

Részletes információkért látogassa meg a CLIMASTAR saját honlapját is itt (katt a képre)

A SMART és SMART TOUCH fali fűtőpanelek 50×50 cm, 50×100 cm méretben és 800, 1000, 1500 és 2000W teljesítményben vásárolhatóak, általában 3 kerámia színben (fehér pala, fekete pala, fehér kasmír (mészkő)) raktárról.


Climastar kerámia fűtőpanel fürdőszobai használata

A CLIMASTAR fali kivitelek króm törölközőszárító tartókarral is kiegészíthetőek, így az IP24 védettség miatt fürdőszobai fűtésre és törölközőszárításra is alkalmasak! 50 cm és 100cm karok is elérhetőek, így nemcsak az álló kivitelből lehet igényes törölközőszárító panel.

Elérhető már a Climastar SLIM is, amely kifejezetten törölközőszárító funkcióra készült. Itt nem konvekciós fűtőbetét dolgozik, hanem a kerámia panel hátoldalára rögzített fűtőkábeles egység, így a vezérlés is egyszerűbb. A cél itt nem a fürdőszobai főfűtés, hanem csak az esztétikus kivitelű törölköző szárítás. 25 cm széles, 100 cm magas króm tartóval, 500W teljesítménnyel 3 színben érhető el.

climastar slim törölközőszárító


A Climastar nemcsak fali, hanem mobil kivitelű fűtőpaneleket is gyárt.

etna kerámia fűtőpanelClimastar Optimus fűtőpanel először is megnyerő megjelenésével gyakorol ránk benyomást. Letisztult formájával, gyönyörűen kivitelezett kerámia előlapjaival szinte nincs olyan enteriőr, amibe ne illene bele, ezért a modern és klasszikus stílus kedvelői egyaránt hamar a szívükbe zárják.

Az Optimus ráadásul mindezt hordozható kivitelben képes Önnek nyújtani, így 4 db görgős lábának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető a lakás bármely pontjára. Akár 30% megtakarítás a hagyományos fűtőtestekhez képest!

A Climastar ETNA mobil kivitele elegáns dísze lehet nappalijának, kellemes helyi fűtést is kialakítva. Két teljesítmény állás (750 vagy 1500W) áll rendelkezésre, fokozatmentes termosztátszabályozással és hővédelemmel! Ezeket a fűtőtesteket inkább kiegészítő fűtésre javasoljuk.


Fűtési mechanizmusok honlapunkon ide kattintva

Climastar CONVEX a hőtárolós design fűtőpanel

Climastar Convex fűtőpanel2020-tól már forgalomban van itthon is a CONVEX széria, a modern stílust kedvelők nagy örömére. A design itt teljesen más, domború fém külsőt kapunk, de a Dual-Kherr hőtároló egységről nem kell lemondanunk, ezt is megtaláljuk a fűtőtest belsejében, annak minden előnyével együtt!

A Convex elektromos fűtőtest természetesen ERP READY, azaz heti/napi programozható termosztáttal (LCD kijelzős) rendelkezik, és az ablaknyitás érzékelő (szellőztetés érzékelő) sem hiányozhat belőle. Ha a fűtésünk megy és ablakot nyitunk, a hideg levegő beáramlik a helyiségbe. Ha a vezérlés rövid idő alatt (5 perc) 3 C fok hőmérséklet esést érzékel, akkor kikapcsolja a fűtőbetét . Ha a hőmérséklet stabilizálódik (15 percig) , akkor visszaáll az eredeti program.

Az IP24 védettség itt is lehetővé teszi a fürdőszobai használatot.

Teljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000W

Méretek: 68×54 cm – 68×54 – 93×54 – 93×54 cm és 1000W álló kivitel is van törölközőszárító karral kiegészíthetően.

Az íves felület nagyban segíti az infrafűtést, hiszen a 140 fokos kisugárzási szög nagyobb területet fog be a működés alatt.

A képekre kattintva webáruházunkba jut, ahol részletes infók, rendelési lehetőség várja!

Climastar Convex fűtőpanel

Item added to cart.
0 items - Ft